Valná hromada členů ČAT 14. - 16. ledna 2022 - v Karlových Varech

Valná Hromada ČAT začíná 14.1. v 16.00h, poté proběhne odborná prezentace hosta a společenský večírek. Na sobotu 15.1. jsou pak zajištěné kulturní aktivity apod.

Kód:
1/2022
Datum:
Pátek, 14. Leden 2022 - 16:00
Místo:
Hotel imperiál - Libušina 1212/18, Karlovy Vary
Koordinátor:
ČAT
Program:

Valná Hromada ČAT proběhne odpoledne v pátek 14. ledna 2020 od 16.00h, poté proběhne odborná presentace a večerní raut se společenským večírkem s ochutnávkou vín. Na sobotu 15.1. jsou pak zajištěné kulturní aktivity, wellness, masáže, apod. (náklady včetně ubytování, stravování a zábavných aktivit, a společná doprava vlakem z Prahy a zpět, hradí ČAT)

Z důvodu vládních nařízení budeme před VH při vstupu do hotelu požadovat potvrzení o očkování (po první dávce s platným PCR testem), případně potvrzení o prodělání nemoci COVID-19 (ve lhůtě 180 dnů). Bylo by také vhodné, kdybyste si před cestou sami udělali test a tím minimalizovali šíření covidu mezi členy ČAT.

Ubytování: Hotel Hotel imperiál - Libušina 1212/18, Karlovy Vary

parkování zajištěno – na recepci

Nově je pro individuální zájemce návštěvy Moser sklárny připravena možnost se tam podívat ještě za provozu v pátek před VH cca od 13 do 13.30 s ukončením prohlídky v 15h. Zde prosíme o vaši pomoc těch, co tam přijedou autem, zda by vzali
kolegy do auta, což prosím nahlašte obě strany (ti co umí nabídnout místo i ti co místo hledají), děkujeme.  Průběžně vyřizujeme nabídky i poptávky na pomoc společné cesty autem.

Společnou dopravu - pro ty, co nepojedou do Moseru - zajištujeme společným vlakem R612 z Prahy hl. n. v 11:25. Sraz je 15min před odjezdem v hale hl.n. u tabule nahoře. V neděli zajišťujeme společnou cestu zpět vlakem R609 z KV v 9:15 a v Praze budeme v 12:35.

Prosíme každého člena o potvrzení účasti resp. neúčasti (k zamluvení ubytování) na email CAT:  info [at] czechtreasury.cz
Uveďte zda chcete ubytování jen na páteční, nebo i na sobotní noc, popřípadě kdo odjede ještě v pátek večer.

Těšíme se v lednu na setkání,

Program jednání ČAT Valné hromady :

Zpráva Prezídia o činnosti ČAT v 2020 a 2021

Zpráva Prezídia o hospodaření Asociace za roky 2019 a 2020 + předběžně za 2021

Zpráva Kontrolní komise ČAT za rok 2020 a 2021

Schválení účetní závěrky a návrhu na rozdělení hosp.výsledku za roky 2019 a 2020

Různé

Pátek 14.1.

13:00 až 13:30 začíná prohlídka sklárny Moser - skupiny po 5 lidech, aby se dalo do sklárny a k brusičům vejít / ukončení v 15h

účastníci společné dopravy vlakem přijedou najatým busem k hotelu

16:00 zahájení Valné hromady

18:00 Host - místní znalkyně KV

19:00 raut

•20:00 večerní program (ochutnávka vín)

•21:00 překvapení

Sobota 15.1.

08:30 – 12:30 – prohlídka Karlových Varů s průvodkyní, mnoho zajímavých míst i s ochutnávkami

během dne exkurze a prohlídky (Kostel sv. Máří Magdaleny a varhanní koncert, prohlídka vřídel a podzemí, oplatkárna)

13:30 - 14:30 oběd Restaurant Charleston ( prosím o výběr:  A-Kuřecí nudličky „Gyros“, podávané s opečeným bramborem a omáčkou tzatziki,  B-Krůtí prsa „Sous-Vide“, podávané se zelenými fazolkami a opečenou bramborou,  C-Filírovaná vepřová panenka, dijonská omáčka, šťouchaný brambor )

15:00 odjezd najatým busem do Zámku Chýše, cca 40km od KV, kde proběhne prohlídka zámku a pivovaru (s majitelem zámku hrabětem Lažanským) a následně večeře s degustrací piva

ve zbytku dne wellness a pokud bude zájem, (pouze) dopoledne masáže (prosím o sdělení zájmu dopředu, jelikož to koliduje s prohlídkovou trasou KV)

Neděle 16.1.

08:30 – odjezd vlakem - sraz v recepci, přesun najatým busem na nádraží

Pravidla setkávání více než 20 osob (uvnitř budovy)

Každá osoba musí mít nasazen respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) s filtrační účinností alespoň 94 %, nelze-li dodržet rozestup alespoň 1,5 metru.

Dále musí být splněna alespoň jedna z následujících podmínek:

• účastník je plně očkován podle očkovacího schématu a od očkování uplynulo aslespon 14 dní, což prokazuje národním či mezinárodním certifikátem,
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění covid-19, které není starší jak 180 dní,

• zasedání se mohou účastnit pouze osoby bez klinických příznaků onemocnění COVID-19.

Provozovateli se nařizuje, aby prokázání podmínek kontroloval a účastníku, který podmínky nesplní, neumožnil vstup do vnitřních prostor.